Σε επικαιροποίηση του Έκτακτου Δελτίου Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων προχώρησε η ΕΜΥ, το πρωί της Δευτέρας (31/3).
Όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά, τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται κατά διαστήματα από τις μεσημβρινές ώρες σήμερα έως και το πρωί της Τετάρτης (2/4) στις περισσότερες περιοχές της ανατολικής χώρας.
Καιρός: Πού θα χτυπήσουν οι καταιγίδες
Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία η κακοκαιρία θα χτυπήσει:
- Στις Κυκλάδες τα φαινόμενα θα είναι τοπικά επικίνδυνα - Κόκκινη Προειδοποίηση- μέχρι τις πρωινές ώρες της Τρίτης (1/4).
- Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου (κυρίως περιοχή Σάμου - Ικαρίας - Χίου) από τις βραδινές ώρες σήμερα, έως αύριο το βράδυ.
- Στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια από τις νυχτερινές ώρες σήμερα, έως αύριο το μεσημέρι.
- Στην Αττική σήμερα τη νύχτα, προς αύριο Τρίτη.
- Στη Θεσσαλία και τις Σποράδες από τις πρώτες ώρες αύριο έως και το βράδυ της ίδιας ημέρας.
- Στα Δωδεκάνησα από τις πρωινές ώρες αύριο έως και τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (2/4)
- Στη δυτική και τη νότια Κρήτη από τις βραδινές ώρες αύριο, έως και τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (2/4).
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.