Νεαροί έχουν επιδοθεί σε ένα επικίνδυνο challenge σκαρφαλώνοντας στις οροφές βαγονιών του ΗΣΑΠ, όταν σταματούν σε σταθμούς. Οι νεαροί κάθονται σε βαγόνια εν κινήσει, βιντεοσκοπώντας και δημοσιεύοντας τα στιγμιότυπα στα social media.
«Ο Έλληνας αστυνομικός εκτός από το να καταπολεμήσει το έγκλημα έχει να αντιμετωπίσει και τον ελαφρύ νου, μην πω την ηλιθιότητα κάποιων, γιατί αυτό που κάνουν είναι επικίνδυνο», είπε στο Action 24 ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.
«Κινδυνεύουν να διαμελιστούν, να πάθουν ηλεκτροπληξία. Όμως το βλέπουν ως πρόκληση και το ανεβάζουν στο TikTok για να πάρουν like», σχολίασε.
«Πριν λίγο καιρό είδαμε παιδιά να ανεβαίνουν στο στέγαστρο του ΟΑΚΑ και να ανεβάζουν βίντεο στο TikTok. Περνούν δρόμους ταχείας κυκλοφορίας ενώ βλέπουν να έρχεται ΙΧ με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Πρέπει να δούμε γιατί τα παιδιά μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία», επεσήμανε ο κ. Καλλιακμάνης.
- Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 25χρονος που είχε ταυτοποιηθεί - Τα πρώτα του λόγια
- Ο Λαφαζάνης με τον Χαμενεΐ και το πρόβλημα του να μην μπορούμε να πιστέψουμε πια στα μάτια μας
- Μια αναμενόμενη διαγραφή
- Χαιρετά σιγά σιγά για να γεννήσει η Κατερίνα Καινούργιου: Πότε αποχωρεί και ποιος θα την αντικαταστήσει
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.