Μενού
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ένα νέο κρούσμα μηνιγγίτιδας εντοπίστηκε στην Καλαμάτα με μαθητή Λυκείου να μεταφέρεται στο νοσοκομείο για νοσηλεία, σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr

Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία, ενώ ενημερώθηκαν η Διεύθυνση του σχολείου, ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο Δήμος Καλαμάτας, το Κέντρο Υγείας Καλαμάτας και ο υγειονομικός υπεύθυνος της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Το κρούσμα εντοπίστηκε πριν από οκτώ ημέρες, αλλά όπως αναφέρει το eleftheriaonline.gr δεν δημοσιοπιοιήθηκε προς αποφυγή πανικού. 

Πρόκειται για μεμονωμένο κρούσμα, αφού έγινε επιτήρηση των επαφών του μαθητή και του σχολείου χωρίς να υπάρξει άλλο κρούσμα. 

Το εν λόγω κρούσμα προστίθεται στα άλλα οκτώ κρούσματα που έχουν εντοπιστεί το τελευταίο διάστημα στην Πάτρα και τα άλλα πέντε στη Λάρισα με τους γιατρούς να είναι καθησυχαστικοί και να δηλώνουν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος πανδημίας, αποδίδοντάς τα στις ασυνήθιστες για την εποχή καιρικές συνθήκες. 
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA