Ήχησε εκ νέου το 112 στις Κυκλάδες, αυτή τη φορά λίγο πριν τις 13:00 σε Ίο, Αμοργό, Σαντορίνη και Ανάφη για «παρατεταμένη σεισμική δραστηριότητα» στην ευρύτερη περιοχή των παραπάνω νησιών.
«Παραμείνετε σε ετοιμότητα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών», σημειώνεται στο σχετικό μήνυμα.
Το πρώτο SMS από το 112
Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο μήνυμα από το 112 εστάλη λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (3/2) στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Σαντορίνης.
«Κίνδυνος κατολισθητικών φαινομένων λόγω σεισμικής δραστηριότητας. Απαγόρευση πρόσβασης στις περιοχές Αμμούδι, Αρμένη και Παλιό Λιμάνι Φηρών στη νήσο Θήρα», ανέφερε χαρακτηριστικά το SMS που είδαν στα κινητά τους τηλέφωνα όσοι βρίσκονται στην περιοχή.
Να τονιστεί ότι τις τελευταίες ώρες σημειώνεται μπαράζ σεισμικών δονήσεων στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στη Σαντορίνη και την Αμοργό.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Οι συλλήψεις των γιατρών για θανατηφόρο έκθεση, οι αντιφάσεις και τα νέα στοιχεία
- «Καλοκαίρι τέλος» από το Σάββατο: Έρχεται ραγδαία αλλαγή του καιρού με καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας
- Δάφνη: Έβαλαν απορρυπαντικό αντί για ξύδι στο φαγητό - Στο νοσοκομείο παιδιά και προσωπικό βρεφονηπιακού σταθμού
- Ο τιμοκατάλογος του ιατρείου στο Κολωνάκι: Πόσο κοστίζει η πλασμαφαίρεση
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη του σεισμού. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.