Μενού
Fotia
Επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς | Eurokinissi/ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ
  • Α-
  • Α+

Μαίνεται η φωτιά στα Χανιά με το 112 να στέλνει νέο μήνυμα για εκκένωση περιοχών. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν τεράστια μάχη στο μέτωπο και τις προσπάθειές τους δυσχεραίνουν οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή. 

Το 112 έστειλε μήνυμα σε όσους βρίσκονται στην Μάζα και τα Παππαδιανά να εκκενώσουν προς Τεμένια. 

Νωρίτερα εστάλη μήνυμα  στους κατοίκους που βρίσκονται σε Αγριλές και Λιβάδα να απομακρυνθούν προς τα Χανιά μέσω της επαρχιακής οδού Ροδοβανίου - Παλιοχώρας. 

Φωτιά στα Χανιά: Ξεκίνησε από τροχαίο 

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών ΜΜΕ, η φωτιά προκλήθηκε μετά από τροχαίο στην περιοχή. Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του με συνέπεια να προσκρούσει σε κορμό δέντρου και αμέσως μετά να τυλιχθεί στις φλόγες.

Ο οδηγός κατάφερε και εγκατέλειψε εγκαίρως το όχημα χωρίς να υποστεί εγκαύματα ωστόσο οι φλόγες επεκτάθηκαν γρήγορα με συνέπεια να έχει ξεσπάσει μια μεγάλη πυρκαγιά.

Επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής 

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν 130 πυροσβέστες, τέσσερα αεροσκάφη που ρίχνουν επιβραδυντικό, τέσσερα ελικόπτερα, εθελοντές και δυνάμεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

Google News

Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...