Νέο τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη, με έναν 45χρονο οδηγό αυτοκινήτου να χάνει τη ζωή του στην Εθνική Οδό με τη Νέα Μουδανιά, στο ρεύμα προς Χαλκιδικής, πριν την αερογέφυρα για το αεροδρόμιο.
Όπως μεταδίδει σχετικά το Thestival για το τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη, το συμβάν έγινε στη 01:00 το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 45χρονος εξετράπη της πορείας του, πέφτοντας σε διαχωριστική νησίδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛΑΣ εξετάζει το ενδεχόμενο ο άτυχος άνδρας να υπέστη ανακοπή καρδιάς την ώρα που οδηγούσε το όχημά του, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχό του και να πέσει στη νησίδα.
«Φως» στα ακριβή αίτια θανάτου του αναμένεται να δείξει το πόρισμα της νεκροτομής που αναμένεται να διενεργηθεί.
- Enhanced games: Οι «Ολυμπιακοί του ντόπινγκ» ξεκινούν, με όραμα έναν κόσμο Υπερανθρώπων
- Η πόλη-ντροπή στην Ευρώπη που μεταμορφώθηκε σε πόλο έλξης για τους τουρίστες
- Ζαχάρω: Τροχαίο με νεκρό 29χρονο στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας - Έπεσε πάνω σε νταλίκα
- «Κάτι που ακούμε αλλά δεν βλέπουμε»: Η αλήθεια για τη στεγαστική πολιτική στην Αθήνα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.