Σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων έχουν προκληθεί σήμερα (04/07) το απόγευμα της στην Εθνική Οδό Αθηνών–Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, λόγω εκτροπής και πρόσκρουσης οχήματος εντός της δεύτερης σήραγγας Κινέτας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τροχαίο συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα τη μερική διακοπή της κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο σημείο του αυτοκινητόδρομου.
Στο σημείο βρίσκονται ήδη δυνάμεις της Τροχαίας και της Οδικής Βοήθειας, ενώ καταβάλλονται προσπάθειες για την απομάκρυνση του οχήματος και την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.
Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των Αρχών, ενώ συνιστάται υπομονή λόγω αυξημένης κίνησης και καθυστερήσεων στο ρεύμα προς Κόρινθο.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.