Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στην παραλιακή όταν αυτοκίνητο τύπου SUV εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε στάση λεωφορείου, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, λίγο μετά τη μαρίνα Φλοίσβου.
Στο όχημα επέβαιναν τρία άτομα που από τύχη δεν τραυματίστηκαν, ωστόσο το μεγάλο όχημα γκρέμισε τη στάση, προκαλώντας φθορές και στο οδόστρωμα.
Αυτόπτες μάρτυρες σχολίαζαν ότι θα υπήρχαν τραυματισμοί ή και απώλειες αν εκείνη τη στιγμή περίμεναν άνθρωποι το λεωφορείο στη στάση ή περνούσαν από το σημείο.
Στο σημείο μετέβη δύναμη της ΔΙ.ΑΣ και ανακριτικό της Τροχαίας, ενώ το αυτοκίνητο θα ρυμουλκηθεί από γερανό.
- Al Arabiya: Τα 10 βασικά σημεία στο προσχέδιο συμφωνίας ΗΠΑ και Ιράν - Κατάπαυση πυρός και ελεύθερη ναυσιπλοΐα
- Η πρώτη αντίδραση Γιωτόπουλου μετά την αποφυλάκιση: «Αναμένω ακόμα απάντηση στο καίριο ερώτημα»
- Ελεονώρα Μελέτη: «Για πολλούς πολιτικούς είμαι η πρωινατζού»
- Ιωάννα Τούνη: Δέχτηκε παρατήρηση στο Φεστιβάλ Καννών για το φόρεμά της - «Δεν μπορεί να περάσει ο κόσμος»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.