Συγκλονισμένος είναι ο Νέος Κόσμος μετά τη μικρή, σε έκταση, έκρηξη που σημειώθηκε σε διαμέρισμα το βράδυ της Πέμπτης (8/5) με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά με εγκαύματα ένα 15χρονο κορίτσι.
Η 15χρονη κατέθεσε σε Αστυνομία και Πυροσβεστική για την έκρηξη στον Νέο Κόσμο αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο πατέρας μου με τράβηξε αμέσως μακριά από τη φωτιά, αλλά μου προκλήθηκαν ελαφριά εγκαύματα στο πρόσωπο, στα χέρια και στον αστράγαλο».
«Αποφασίσαμε με τους γονείς μου να ψήσουμε κρέπες σε έναν μικρό χώρο σαν μπαλκονάκι, δίπλα στην κουζίνα, που βλέπει στον ακάλυπτο» περιέγραψε η 15χρονη στον Νέο Κόσμο για το πώς ξεκίνησε η φωτιά.
Νέος Κόσμος: Τι είπε η 15χρονη
«Αποφασίσαμε με τους γονείς μου να ψήσουμε κρέπες σε έναν μικρό χώρο σαν μπαλκονάκι, δίπλα στην κουζίνα, που βλέπει στον ακάλυπτο.
Εκεί βρίσκεται μία εστία που λειτουργεί με υγραέιο. Καθώς ψήναμε, τελείωσε το υγραέριο από τη μπουκάλα και ο πατέρας μου άλλαξε την μπουκάλα με καινούργια. Μετά από λίγο ξαφνικά βγήκε το σωληνάκι, που συνδέει την μπουκάλα του υγραερίου με το μάτι, με αποτέλεσμα να βγει απότομα μία μεγάλη φωτιά από το σωληνάκι.
Ο πατέρας μου με τράβηξε αμέσως μακριά από τη φωτιά, αλλά μου προκλήθηκαν ελαφριά εγκαύματα στο πρόσωπο, στα χέρια και στον αστράγαλο. Στη συνέχεια, βγήκαμε όλοι από το σπίτι, ειδοποιήσαμε τους γείτονες οι οποίοι ειδοποίησαν την πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ».
- Η Όπρα Γουίνφρεϊ αποκαλύπτει για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια το λάθος στο όνομά της
- Η Σάρον Στόουν έκοψε για έναν μήνα τη μαριχουάνα και δηλώνει άρρωστη
- Ο καταγεγραμμένος βρυκόλακας που τρομοκράτησε τη Μύκονο
- Μαριάντα Πιερίδη: «Το κεφάλαιο γάμος έκλεισε για μένα – Η επόμενη νύφη θα είναι η σύζυγος του γιου μου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.