Μενού
neos kosmos.jpg
Το σημείο της δολοφονίας. | Mega Tv/Glomex
  • Α-
  • Α+

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών που δολοφόνησαν άγρια τον 44χρονο στον Νέο Κόσμο έχει εξαπολύσει τις τελευταίες ώρες η ΕΛΑΣ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι αρχές εκτιμούν πως το θύμα της επίθεσης ήταν ο βασικός εκτελεστής της «Greek Mafia», για πολλά χρόνια.

Ο 44χρονος, γνωστός με το ψευδώνυμο «Ζαμπόν» είχε μόνο εχθρούς, όπως τονίζεται σε σχετικό ρεπορτάζ.

Κατά τις ίδιες πηγές, θεωρείται πως οι σχέσεις του είχαν διαρραγεί με το ίδιο το μεγάλο αφεντικό της «Greek Mafia».

Επιπλέον, πολλοί του χρεώνουν ακόμα και την εκτέλεση του Βασίλη Στεφανάκου.

Το τελευταίο διάστημα, το θύμα της επίθεσης φέρεται να συγκέντρωσε μεγάλη δύναμη και όπως τονίζουν αστυνομικές πηγές, έγινε «αφεντικό». Αυτή η τάση αυτονόμησης που είχε αποκτήσει δημιούργησε ακόμα μεγαλύτερες έχθρες, σημειώνει η ΕΡΤ.

Νέος Κόσμος: Οι έρευνες

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το κινητό του θύματος έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ και βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνών, προκειμένου να απαντηθούν σημαντικά ερωτήματα.

Στο μικροσκόπιο των αρχών είναι επίσης το όχημα του θύματος, αλλά και τα όπλα του θύματος: Το πιστόλι τύπου των 9 χιλιοστών, το οποίο είχε και δεν χρησιμοποίησε, καθώς και ένα Καλάσνικοφ με δύο γεμιστήρες, το που εντοπίστηκε στο πορτ μπαγκάζ.

Επιπλέον, αναλύσεις γίνονται και στους 97 κάλυκες που συνέλεξε η αστυνομία από το σημείο της επίθεση.

Νέος Κόσμος: Το παρελθόν του δράστη

Να σημειωθεί ότι τον περασμένο Ιούνιο στο κλεμμένο τζιπ που εντοπίστηκε γεμάτο όπλα, σταθμευμένο κοντά στο πρατήριο καυσίμων του θύματος, εντοπίστηκε το DNA του «Ράμπο» και του κουνιάδου του «Νιόνιου».

Αμφότεροι είχαν δολοφονηθεί άγρια έξω από το σπίτι τους στον Κορυδαλλό στις 7 Ιουνίου 2023.

Οι αστυνομικοί εικάζουν πως ο «Ράμπο» με τον «Νιόνιο» σχεδίαζαν από κοινού να «χτυπήσουν» τον «Ζαμπόν», όμως εκείνος το έμαθε και τους πρόλαβε.

Επίσης, τονίζεται ότι η επίθεση σε βάρος του «Ζαμπόν» θα ήταν τα αντίποινα για την δολοφονία του «Θείου Τζο» στα Δερβενοχώρια τον Απρίλιο του 2022.

Τα παραπάνω πρόσωπα εμπλέκονταν σε υποθέσεις λαθρεμπόριο καυσίμων.

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA