Ο Νίκος Καραγιώργης είναι ο νέος πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) και διαδέχεται τον Σπύρο Μπιμπίλα.
Με ανάρτησή του στο instagram, ο ηθοποιός δηλώνει πως ελπίζει ότι θα ανταποκριθεί «στα δύσκολα καθήκοντα»
Ο Νίκος Καραγεώργης ήταν στη «Δημοκρατική Ενότητα Ηθοποιών», παράταξη που κατέλαβε την πρώτη θέση στις πρόσφατες αρχαιρεσίες.
Αναλυτικά η ανάρτηση του νέου προέδρου του ΣΕΗ:
«Αλλαγή σελίδας στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών σήμερα. Εκλογή νέου προεδρείου και ελπίζω πως από τη θέση του προέδρου του ΣΕΗ θα ανταποκριθώ στα δύσκολα καθήκοντα.
Έχουμε δύσκολο αλλά όμορφο δρόμο μπροστά.
Το δρόμο του αγώνα για την αξιοπρέπεια της δουλειάς μας που τόσο αγαπάμε.»
- Πώς άνοιξε ξανά ο φάκελος του εμπρησμού της Marfin - Οι συλλήψεις και οι κατηγορίες για ανθρωποκτονία
- «Πού πας; Διασκέδασε τον κόσμο»: Όταν χορεύτρια του Costa Concordia παραιτήθηκε την ώρα που το πλοίο βυθιζόταν
- Τεντόγλου: «Πέταξε» στα 8,61μ και όλοι μιλούν για τη... γκριμάτσα του
- «Εγώ, ούτε γρατζουνιά και το παιδί μου σκοτώθηκε»: Συγκλονίζει ο πατέρας της 15χρονης αθλήτριας του ΠΑΟΚ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.