Νέος σεισμός άνω των 4 Ρίχτερ σημειώθηκε στην Αρκεσίνη Αμοργού.
Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών στις 15:14 το μεσημέρι της Δευτέρας (10/2), σημειώθηκε σεισμός 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ με επίκεντρο 19 χλμ. νότια της Αρκεσίνης Αμοργού.
Το εστιακό βάθος εντοπίζεται 15,7 χλμ.

Μπαράζ σεισμών άνω των 4 ρίχτερ
Πιο νωρίς έγινε νέος σεισμός μεταξύ Σαντορίνης και Αμοργού. Η δόνηση έγινε αισθητή στην Αττική.
Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 4,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, με επίκεντρο 11 χιλιόμετρα νότια της Αρκεσίνης Αμοργού και εστιακό βάθος 17,7 χιλιόμετρα.
Νωρίτερα είχαν σημειωθεί δύο σεισμοί 4,1 και 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ με διαφορά λίγων λεπτών.
- LIVE από τη Μέση Ανατολή: Επιθέσεις του Ισραήλ σε Τεχεράνη και Βηρυτό - Ιρανικά drones σε πρεσβεία των ΗΠΑ
- Ακρωτήρι Κύπρου: Γιατί θεωρείται μεγάλης στρατηγικής σημασίας και «αβύθιστο αεροπλανοφόρο»
- Οι τρεις πιο ασφαλείς πόλεις της Ελλάδας σε περίπτωση πολέμου, σύμφωνα με το ChatGPT
- Πού θα φτάσουν οι τιμές στα καύσιμα: Θα δούμε ξανά βενζίνη στα 2 ευρώ; Ο πρόεδρος της ΠΟΠΕΚ στο Reader
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.