Σεισμός τώρα στην περιοχή της Κρήτης καταγράφηκε στις 10:35 το βράδυ της Τρίτης. Σύμφωνα με το σύστημα ενημερώσεων του Ευρωμεσογειακού και Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, η ένταση του σεισμού είναι 4,6 Ρίχτερ.
Το εστιακό βάθος του σεισμού στην Κρήτη, σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, υπολογίζεται στα 3,8 χιλιόμετρα ενώ το επίκεντρό του εντοπίζεται 30 χιλιόμετρα νότια των Καλών Λιμένων Ηρακλείου.

Προηγήθηκε κι άλλος σεισμός νότια του Ηρακλείου
Νωρίτερα, σήμερα, σημειώθηκε κι άλλος σεισμός στην περιοχή της Κρήτης, γύρω στις 09:58 το βράδυ της Τρίτης. Σύμφωνα με το σύστημα ενημερώσεων του Ευρωμεσογειακού και Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, η ένταση του σεισμού είναι 4,5 Ρίχτερ.
Το εστιακό βάθος του σεισμού στην Κρήτη, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, υπολογίζεται στα 19,6 χιλιόμετρα ενώ το επίκεντρό του εντοπίζεται 16 χιλιόμετρα νότια των Καλών Λιμένων Ηρακλείου.

- Οι 7 λόγοι για τους οποίους ο Τραμπ δεν έχει νικήσει τον πόλεμο στο Ιράν
- Στο Ψυχικό υπήρχε όντως φάρος: Το θανατηφόρο τροχαίο του εφοπλιστή που τον γκρέμισε
- Κικίλιας: Χτύπημα σε ελληνόκτητο πλοίο με 10 Έλληνες ναυτικούς στη Μαύρη Θάλασσα
- Το «λουλούδι της ΕΟΚΑ» - Η δολοφονία του 7χρονου Δημητράκη Δημητριάδη από τους Βρετανούς
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη του σεισμού. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη του σεισμού. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.