Κατά τη διάρκεια πρόσφατης κακοκαιρίας προκλήθηκαν σοβαρά προβλήματα στο κτίριο όπου στεγάζεται το 1ο Νηπιαγωγείο Νάξου.
Μάλιστα, σύμφωνα με τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Αλλαγής», Λεονάρδο Χατζηανδρέου, έτρεχαν νερά από τις πρίζες του νηπιαγωγείου.
Από τη μεριά του ο δήμαρχος Νάξου, Δημήτρη Λιανος, είπε στην ΕΡΤ πως η διαρροή προκλήθηκε από βουλωμένη υδρορροή στην ταράτσα, «οπότε το νερό διοχετεύτηκε μέσα από τους τοίχους και τα ηλεκτρολογικά».
Νάξος: Τι ισχυρίζεται ο δήμαρχος
«Το ρελέ έπεσε απευθείας και δεν υπήρξε κάποιο άλλο θέμα. Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε άμεσα και πως δεν συντρέχει πλέον λόγος ανησυχίας», συμπλήρωσε.
«Τα κτήρια είναι ηλικιωμένα και αρκετά χρειάζονται επισκευές. Κάνουμε προσπάθειες κι έχουν προγραμματιστεί κάποιες εργασίες για το 2025», σημείωσε επίσης ο δήμαρχος.
- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.