Μενού
nikaia
Δολοφονία 39χρονου από τον 64χρονο πεθερό του στη Νίκαια. | ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Αιματηρό συμβάν σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Παρακευής (01/03) στην περιοχή της Νίκαιας, στην οδό Κυζικου, όταν ένας ηλικιωμένος άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε τον γαμπρό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να πυροβόλησε με καραμπίνα τον γαμπρό του. Η Άμεση Δράση ειδοποιήθηκε για το περιστατικό στις 08:23.

Οι δύο άνδρες εντοπίστηκαν νεκροί σε δρόμο της Νίκαιας με τραύματα από κυνηγετικό όπλο. Για το συμβάν βρίσκεται σε εξέλιξη προανάκριση.

Να σημειωθεί ότι ο πεθερός ήταν 64 ετών και ο γαμπρός του 39, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικοί, ενώ αναμένεται και ιατροδικαστής. Το έγκλημα έγινε έξω από το γκαράζ οικίας στη συμβολή των οδών Κυζίκου και Μηδείας.

Νίκαια: Πώς φτάσαμε στην τραγωδία

Ο δράστης της δολοφονίας στη Νίκαια και αυτόχειρας φέρεται να είχε χωρίσει με τη σύζυγό του, η οποία έμενε με την κόρη τους και το 39χρονο θύμα.

Ο πεθερός ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη, όπου διέμενε, στην Αθήνα γιατί θεωρούσε ότι το ζευγάρι έκρυβε τη σύζυγό του και τους κατηγορούσε για το χωρισμό του.

Ο 64χρονος φέρεται να έστησε καρτέρι στον γαμπρό του, τον οποίο δολοφόνησε σήμερα (01/02) το πρωί και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA