Μενού
Ο Νίκος Χαρδαλιάς με τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα
Ο Νίκος Χαρδαλιάς με τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα | Facebook - @Νίκος Χαρδαλιάς
  • Α-
  • Α+

Τη λήξη του σεμιναρίου προπονητών της Euroleague από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον Δημήτρη Ιτούδη παρακολούθησε χθες ο περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ.

Μάλιστα, ο Νίκος Χαρδαλιάς συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της EuroLeague, Ντέγιαν Μποντιρόγκα, όπου τον διαβεβαίωσε πως η Αττική είναι έτοιμη να φιλοξενήσει το Final Four της διοργάνωσης.

«Τον διαβεβαίωσα και από κοντά ότι η Αττική μας, η Περιφέρεια της ευρύτερης περιοχής της Αθήνας, είναι πάντα έτοιμη να φιλοξενήσει μεγάλες διοργανώσεις. Έχουμε τις υποδομές, έχουμε την τεχνογνωσία, έχουμε την εμπειρία και τους κατάλληλους ανθρώπους, και κυρίως έχουμε το πάθος να είμαστε πρωταγωνιστές και να υποδεχθούμε μεγάλες διοργανώσεις που φέρνουν την Πρωτεύουσα Περιφέρεια της πατρίδας μας στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητικού ιδεώδους» ανέφερε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς
Ο Νίκος Χαρδαλιάς | Facebook

Νίκος Χαρδαλιάς: Η ανάρτηση για την Euroleague 

«Σήμερα βρέθηκα στο ΟΑΚΑ, στο σεμινάριο προπονητικής της EuroLeague. Είχα τη χαρά να συναντηθώ και να συζητήσω τόσο με τον καλό φίλο και εξαιρετικό προπονητή Γιάννη Σφαιρόπουλο, όσο και να παρακολουθήσω δύο εξίσου παγκόσμια σπουδαίους προπονητές, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον Δημήτρη Ιτούδη, να μιλούν για την ουσία του μπάσκετ, για το πώς χτίζεις ομάδες, χαρακτήρες και πρωταθλήματα σε ένα κοινό με περισσότερους από 500 προπονητές, συνολικά, από όλο τον κόσμο! 

Μια σπάνια ευκαιρία να δούμε το αγαπημένο μας άθλημα, το παιχνίδι, μέσα από τα μάτια των κορυφαίων. 

Στο περιθώριο της διοργάνωσης είχα επίσης μια σημαντική και ουσιαστική συνάντηση και συζήτηση με τον Πρόεδρο της EuroLeague, Ντέγιαν Μποντιρόγκα. Τον διαβεβαίωσα και από κοντά ότι η Αττική μας, η Περιφέρεια της ευρύτερης περιοχής της Αθήνας, είναι πάντα έτοιμη να φιλοξενήσει μεγάλες διοργανώσεις. 

Έχουμε τις υποδομές, έχουμε την τεχνογνωσία, έχουμε την εμπειρία και τους κατάλληλους ανθρώπους, και κυρίως έχουμε το πάθος να είμαστε πρωταγωνιστές και να υποδεχθούμε μεγάλες διοργανώσεις που φέρνουν την Πρωτεύουσα Περιφέρεια της πατρίδας μας στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητικού ιδεώδους. 
Και, φυσικά, είμαστε έτοιμοι να υποστηρίξουμε και να συνεργαστούμε τόσο με την κυβέρνηση, όσο και με κάθε εμπλεκόμενο οργανισμό στην προσπάθεια αυτή.

Γιατί ο αθλητισμός δεν είναι μόνο ψυχαγωγία και θέαμα — είναι επένδυση στην κοινωνία, στα παιδιά μας, στην εξωστρέφεια και προβολή της πατρίδας μας, του τόπου μας. 

Η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό και ενισχύει το απόθεμα εξωστρέφειας και διεθνούς προβολής της μέσα από τη φιλοξενία και στήριξη μεγάλων διεθνών διοργανώσεων.

Δηλώσαμε το παρών με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο, με το Ράλλυ Ακρόπολις, με το Ευρωμπάσκετ Γυναικών, με τα Ευρωπαϊκά Final4 στο Γυναικείο Πόλο και στο Μπάσκετ Ανδρών (BCL)! Και συνεχίζουμε!

Η Αττική μας μπορεί. Και θα το αποδεικνύει σε κάθε περίσταση. Σε κάθε ευκαιρία και πρόκληση! Ξανά και ξανά!»

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...