Μενού
Νίσυρος
Οι κάτοικοι στη Νίσυρο που διαμαρτύρονται | Βήμα της Κω
  • Α-
  • Α+

Αναβρασμός επικρατεί στη Νίσυρο, καθώς οι κάτοικοι του νησιού ενημερώθηκαν ότι ένας γονέας που κατήγγειλε στην αστυνομία την σεξουαλική κακοποίηση του ανήλικου παιδιού του, από κάτοικο της περιοχής, συνελήφθη και κινδυνεύει με απέλαση.

Σύμφωνα με το vimatisko.gr ο πατέρας του παιδιού δεν έχει τα απαραίτητα έγγραφα.

Να σημειωθεί ότι κάτοικοι του νησιού και φορείς πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΑΤ Νισύρου και υπέγραψαν επιστολή διαμαρτυρίας, με την οποία ζητούν την άμεση απελευθέρωση του γονέα.

«Σήμερα, 16 Απριλίου 2024, έξω από τον Αστυνομικό Σταθμό Νισύρου συγκεντρωθήκαμε ανήσυχοι κι εξοργισμένοι κάτοικοι και εκπρόσωποι φορέων του νησιού», τονίζεται στην επιστολή.

Νίσυρος: Η επιστολή των κατοίκων

«Συγκεκριμένα κάτοικος του νησιού μας, αφού προέβη σε καταγγελία που αφορούσε σε προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας του δεκάχρονου παιδιού του, κρατείται έκτοτε από τις αρχές, καθώς στερείται νομιμοποιητικών εγγράφων. Μάλιστα, μάθαμε ότι κινδυνεύει με άμεση απέλαση», σημειώνεται στη συνέχεια.

Απαιτούμε την απόλυτη προστασία κάθε μητέρας /πατέρα που δε φοβάται να απευθυνθεί στις αρχές, προκειμένου να προστατεύσει τα παιδιά του/της, τα παιδιά όλων μας», επισημαίνουν οι κάτοικοι στη Νίσυρο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA