Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον γύρο του διαδικτύου έκαναν οι εικόνες με γλέντι στους διαδρόμους του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός» στην Αθήνα, όπου στήθηκε γλέντι με live μουσική και χορούς.

Ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, διέταξε την διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) για τα πλάνα από τον διάδρομο του νοσοκομείου εις βάρος της διοικήτριας Ελπινίκης Ταβιανάτου. 

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: 

Κατόπιν παραγγελίας του Υπουργού Υγείας Κου Μιχαήλ Χρυσοχοϊδη, στο πλαίσιο Άσκησης του Πειθαρχικού Ελέγχου, σύμφωνα με το άρθρο 11, παρ. 5, του Νόμου 3329/2005 (ΦΕΚ Α΄- 81), παραγγέλθηκε στην 1 η ΥΠΕ η διενέργεια κατεπείγουσας ΕΔΕ, σε βάρος της Διοικήτριας του Νοσοκομείου Γ.Ν.Α. «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ – ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ» ΕΕΣ, για βεβαίωση παραπτώματος που εμπίπτει στις διατάξεις του άρθρου 107, παρ. 1, εδάφιο (β) και (ε) του Νόμου 3528/2007 (ΦΕΚ Α΄-26) «Κώδικας κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ..

Η Διενέργεια της ΕΔΕ, ανατέθηκε στον Διοικητή του Νοσοκομείου Γ.Ν.Α. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ», με εντολή κατεπείγουσας διεκπεραίωσης, έως Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024.

Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός: Το γλέντι με live μουσική και φορείο 

Ο πρώην υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, δημοσίευσε βίντεο που σύμφωνα με τον ίδιο είναι από ημέρα εφημερίας του νοσοκομείου και στον διάδρομο υπάρχει live ορχήστρα! Μάλιστα, απεικονίζονται μέλη του προσωπικού να χορεύουν και σύμφωνα με τον Παύλο Πολάκη, ανάμεσά τους είναι και μέλη της διοίκησης. 

Ενώ ακούγεται το «Βάλε το Κόκκινο Φουστάνι» και μέλη του προσωπικού χορεύουν, φαίνεται να περνά ανάμεσα από τους ίδιους και την ορχήστρα ένα φορείο, με ασθενή που σέρνει ο τραυματιοφορέας γρήγορα, ενώ ακολουθεί μία γυναίκα και ένας άνδρας. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA