Στις κινηματογραφικές αίθουσες βρέθηκε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, προκειμένου να παρακολουθήσει την ταινία «Καποδίστριας» του Γιάννη Σμαραγδή.
Μετά τον πρωθυπουργό, ο οποίος είχε δει την ταινία πριν από λίγες ημέρες μαζί με τον γιο του, ο κ. Γεωργιάδης ενημέρωσε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ότι παρακολούθησε την προβολή μαζί με την οικογένειά του.
Στο ίδιο πλαίσιο, δημοσίευσε και την άποψή του για την ταινία, δηλώνοντας σε βίντεο: «Απορώ πώς σε κάποιους δεν άρεσε η ταινία». Χαρακτήρισε το έργο «πατριωτικό, ιστορικό και ευαίσθητο», προσθέτοντας πως «όσοι βγάζουν χολή δεν έχουν ιδέα τι τους γίνεται».
Παράλληλα, απηύθυνε μήνυμα και προς τον σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή, σημειώνοντας: «Θέλω να πω στον Γιάννη ότι έχουμε λύσει τις μεταξύ μας παρεξηγήσεις. Ένα μεγάλο εύγε. Η ταινία είναι καταπληκτική και η επιτυχία της δεν είναι τυχαία».
- Η πιο ανατρεπτική ταβέρνα της Ελλάδας κρύβεται σε ένα μικρό νησί
- Γιώργος Μαζωνάκης: Τα δύο σενάρια για τον αντικαταστάτη του στο «The Voice»
- Καιρός: Έρχονται ισχυροί άνεμοι και καταιγίδες τις επόμενες ώρες - Αναλυτική πρόγνωση
- Θάνατος Μαζωνάκη: Άρση απορρήτου για τις τρεις εργαζόμενες στο ιατρείο - Το άλλοθι που «έχτιζε» ο γιατρός
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.