Ιδιωτική εταιρεία σεκιούριτι προσέλαβε ο δήμος Καλαμαριάς για να περιπολεί στους δρόμους της περιοχής και να περιοριστούν τα αυξανόμενα περιστατικά εγκληματικότητας από ομάδες κυρίως ανηλίκων δραστών, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.
Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, οι νεαροί προκαλούν ζημιές σε σπίτια, μαγαζιά και αυτοκίνητα αλλά και κλοπές.
Οι ανήλικοι, οργανώνονται σε ομάδες και «χτυπούν» στο κέντρο της Καλαμαριάς σε σπίτια, καταστήματα, αλλά και αυτοκίνητα ανυποψίαστων κατοίκων, κυρίως τις Παρασκευές και τα Σαββατοκύριακα.
Καλαμαριά: Φόβος και τρόμος στην περιοχή
Η δημόσια τηλεόραση μεταδίδει ότι δε διστάζουν να απειλήσουν και καταστηματάρχες της περιοχής.
Κάτοικοι και επιχειρηματίες ζητούν την αύξηση των περιπολιών από την αστυνομία ώστε να αντιμετωπιστεί η εγκληματικότητα στην περιοχή.
- Η Όπρα Γουίνφρεϊ αποκαλύπτει για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια το λάθος στο όνομά της
- Η Σάρον Στόουν έκοψε για έναν μήνα τη μαριχουάνα και δηλώνει άρρωστη
- Ο καταγεγραμμένος βρυκόλακας που τρομοκράτησε τη Μύκονο
- Μαριάντα Πιερίδη: «Το κεφάλαιο γάμος έκλεισε για μένα – Η επόμενη νύφη θα είναι η σύζυγος του γιου μου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.