Στην ανάκληση μπιφτεκιού κοτόπουλου, λόγω παρουσίας του παθογόνου μικροοργανισμού της σαλμονέλας, προχωράει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) όπως ανακοίνωσε σχετικά στα social media.
Πρόκειται, ειδικότερα, για το μπιφτέκι κοτόπουλο κατεψυγμένο ΒΙΚ.ΡΕ, ημ. ανάλωσης 1/6/25 και ημ. κατάψυξης 1/6/24 της ΧΑΤΖΗΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΒΙ.ΚΡΕ. Α.Ε, λόγω της σαλμονέλας.
Προηγήθηκε, σύμφωνα με τον ΕΦΕΤ, δειγματικός έλεγχος κατά τη διάρκεια του οποίου διαπιστώθηκε η παρουσία του παθογόνου μικροοργανισμού.
ΕΦΕΤ: Η ανακοίνωση για την ανάκληση
«Aνάκληση προϊόντος από τον ΕΦΕΤ
Στο σύνολο της παρτίδας LOT 000-24-153-002 ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΒΙ.ΚΡΕ, ημ. ανάλωσης 1/6/25 & ημ. κατάψυξης 1/6/24 της ΧΑΤΖΗΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΒΙ.ΚΡΕ. Α.Ε. λόγω παρουσίας του παθ. μικροοργανισμού Salmonella spp.σε δειγματ. έλεγχο».
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.