Σοκάρει η εν ψυχρώ δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Νέο Ψυχικό, την ώρα που ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στη δημοσιότητα.
Όπως αναφέρει η εκπομπή «Tlive» του Alpha, κάμερες ασφαλείας στην περιοχή κατέγραψαν τον εκτελεστή στο σημείο της δολοφονίας μια μέρα πριν, ενώ πιθανόν πήγε στο σημείο και άλλη φορά, προκειμένου να ελέγξει την περιοχή.
Σήμερα το πρωί, ο δράστης παρακολουθούσε από τις 7:00 περίπου το στενό όπου σημειώθηκε η εκτέλεση του 54χρονου. Μιάμιση ώρα αργότερα και ενώ ο τοπογράφος παρκάρει το αυτοκίνητό του, ο δράστης μπαίνει με τη μοτοσικλέτα ανάποδα στον δρόμο και τον πυροβολεί, χρησιμοποιώντας μάλιστα δύο γεμιστήρες.
Στη συνέχεια κινήθηκε προς την οδό 25ης Μαρτίου και έφυγε προς άγνωστη μέχρι τώρα κατεύθυνση. Μάλιστα, στα πλάνα της εκπομπής φαίνεται και μία τρύπα στον τοίχο του παρακείμενου κτιρίου, η οποία φαίνεται ότι έγινε από τις σφαίρες του εκτελεστή.
Ψυχικό: Γιατί ο εκτελεστής «γάζωσε» δύο φορές τον 54χρονο
Όπως μετέδωσε το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο εκτελεστής φορούσε σκούρα ρούχα και είχε λευκό κράνος. Μάλιστα, ο δράστης φέρεται να άλλαξε γεμιστήρα στο «9αρι» πιστόλι, καθώς στο ηχητικό ντοκουμέντο υπάρχει κενό μεταξύ των δύο μπαράζ πυροβολισμών.
Επιπλέον, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για επαγγελματικό χτύπημα. Υπενθυμίζεται ότι στο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας παρακείμενου κτιρίου, ακούγονται κατά ριπάς πυροβολισμοί. Αρχικά διακρίνονται 16 πυροβολισμοί και μετά από μια μικρή παύση, άλλοι τέσσερις που παραπέμπουν στις χαριστικές βολές.
Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, το 80% του κύκλου εργασιών της εταιρίας τα τελευταία 20 χρόνια αφορούσε δουλειές στη Μύκονο, όπου ο 54χρονος διαχεριζόταν οικόπεδα - φιλέτα και διατηρούσε συνεργασία με γνωστούς εργολάβους του νησιού. Πλέον οι αστυνομικοί διερευνούν και τις επαφές του θύματος στο νησί των ανέμων.
Το χρονικό της εκτέλεσης στο Νέο Ψυχικό
Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας που έπεσε νεκρός φέρει τραύματα από πυροβόλο όπλο, ενώ στο σημείο εντοπίστηκαν πάνω από 15 κάλυκες. Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 8:30 στη συμβολή της 25ης Μαρτίου και Κρήτης.
Στο ίδιο πλαίσιο, πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα φέρεται να είναι συνιδιοκτήτης σε τεχνική εταιρία, ενώ δεν φαίνεται να είχε απασχολήσει τις αρχές κατά το παρελθόν.
- Φωτιά στο εργοστάσιο της Βιολάντα: Τα σενάρια για τα αίτια της τραγωδίας - Αγωνία για τις αγνοούμενες
- Όταν η Βιολάντα ήταν φούρνος της γειτονιάς στα Τρίκαλα: Η ιστορία της εμβληματικής βιομηχανίας
- Δήμητρα Λιάνη: Η αντίδρασή της στο άκουσμα του θανάτου της Αναστασίας Αθήνη
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.