Μενού
grigoris-petrakos
Γρηγόρης Πετράκος | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Γρηγόρης Πετράκος... ξαναχτύπησε αναφερόμενος στον καιρό, υποστηρίζοντας πως «υπάρχουν δεκάδες εταιρείες τροποποίησής του» και πως από πίσω βρίσκεται το ΝΑΤΟ. 

«Άκουσα ότι είπα πως δεν υπάρχει σκόνη. Δεν είπα πως δεν υπάρχει σκόνη απλά είναι ένα σοβαρό ζήτημα εδώ και 15 χρόνια το ζήτημα της τροποποίησης του καιρού παγκοσμίως. Όχι της κλιματικής αλλαγής, της τεχνητής τροποποίησης καιρού», είπε στον ΣΚΑΙ. 

Στη συνέχεια υποστήριξε πως «υπάρχουν δεκάδες εταιρείες τροποποίησης καιρού οι οποίες λειτουργούν και στην Ελλάδα και δεν υπάρχει καμία διαφάνεια πάνω σε αυτό». 

Σε ερώτηση για το αν κάποιος μπορεί να ζητήσει να... αλλάξει ο καιρός ο Γρηγόρης Πετράκος απάντησε: «αυτό δεν το κάνετε εσείς, ούτε καν οι κυβερνήσεις. Αυτό το κάνει το ΝΑΤΟ». 

«Οι εταιρείες κερδίζουν χρήματα. Το θέμα είναι ποιος τους βάζει και γιατί. Το κάνουν με αεροσκάφη και αεροψεκασμούς. Αυτό που ζητάει ο κόσμος είναι να υπάρξει διαφάνεια για το τι ακριβώς ρίχνουν στον αέρα», είπε. 

«Γιατί όλα αυτά γεμίζουν την ατμοσφαίρα με βαρέα μέταλλα και όταν πέφτει η σκόνη πέφτουν στο έδαφος και τα εισπνέουμε. Τα βαρέα μέταλλα είναι ασθένειες. Μας επηρεάζουν εγκεφαλικά και ψυχολογικά. Αν ρωτήσετε για τις παρενέργειες των βαρέων μετάλλων θα δείτε είναι φρικτές», συμπλήρωσε. 

Ο Γρηγόρης Πετράκος ανέφερε πως «έχουν γίνει δεκάδες οργανωμένες κινήσεις, έχουν ζητήσει από την κυβέρνηση και αρμόδιους φορείς ενημέρωση για την τροποποίηση του καιρού και τα αεροσκάφη και απάντησε δεν δόθηκε». 

«Αυτά που σας λέω για την τροποποίηση καιρού είναι γνωστά εδώ και 20 χρόνια. Υπάρχουν εταιρείες που δουλεύουν στην τροποποίηση καιρού και τις προσλαμβάνουν τα κράτη» είπε για ακόμη μία φορά. 

«Εμείς δεν βγάζουμε φήμες, διερωτόμαστε. Δηλαδή και από επίσημα χείλη ακούγεται. Ο Μπιλ Γκέιτς είπε πως θέλουν να κάνουν παγκοσμίως τροποποίηση, να ψεκάσουν με μέταλλα για να αντανακλά τη θερμότητα του ήλιου για να μην αυξηθεί η θερμοκρασία», σημείωσε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA