Η αναζωπύρωση της φωτιάς στην Πάρνηθα τα ξημερώματα της Πέμπτης έχει δημιουργήσει ένα τεράστιοι σύννεφο καπνού και στάχτης πάνω από το μεγαλύτερο μέρος της Αττικής. Είναι χαρακτηριστικό πως τουρίστες στο κέντρο της Αθήνας βγαίνουν από τους σταθμούς του ηλεκτρικού ρωτώντας αν η φωτιά είναι πολύ κοντά τους. Η οσμή είναι έντονη και προκαλεί πόνους στα μάτια.
Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του Reader ο σταθμός Μοναστηράκι τόσο στις αποβάθρες όσο και στην πλατεία, έχει καλυφθεί από κάπνα. Επίσης στα τούνελ του ΗΣΑΠ, και ιδιαίτερα στο υπόγειο τμήμα από την Ομόνοια μέχρι την Αττική η ατμόσφαιρα είναι πολύ επιβαρυμένη με τους επιβάτες να φορούν μάσκες προστασίας.




- Influencer αποκάλυψε στο TikTok ότι ο σύζυγός της είναι παιδόφιλος - Δύο εβδομάδες αργότερα, ήταν νεκρή
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αυτονόητο ήταν το bullying, γιατί ήμουν ο αδελφός της ανάπηρης»
- Σελένα Γκόμεζ: «Η γυναίκα μου είναι φωτιά» της έγραψε ο σύζυγός της - Τη φλέρταρε διαδικτυακά
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.