Μενού
fotia
Φωτιά στην Εύβοια | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στον τηλεοπτικό φακό μιλάει για πρώτη φορά ο καθ' ομολογίαν εμπρηστής στην Κάρυστο, ο οποίος εξήγησε τους λόγους για τους οποίους φέρεται να έβαζε φωτιές και να τις κοινοποιούσε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media.

Μιλώντας στο Star, απάντησε σε ερωτήσεις, όπως το γιατί έβαζε φωτιές. Συγκεκριμένα, είπε πως «για να βλέπω να έρχονται τα πυροσβεστικά και να σβήνουν τη φωτιά», ενώ σε ερώτημα, που του έγινε, για το ποια ήταν τα συναισθήματά του εκείνη την ώρα, συμπλήρωσε ότι «μετά που την έβαζα και ερχόντουσαν τα πυροσβεστικά και έφευγαν, ντάξει δεν αισθανόμουν καλά».

«Στεναχωριόμουν πολύ (σ.σ. όταν ερχόντουσαν τα πυροσβεστικά), με την τελευταία φωτιά να τη βάζω στις 24 Αυγούστου χρησιμοποιώντας αναπτήρα. Η τελευταία φωτιά ήταν λίγο μεγάλη, στην αρχή ήταν μεγάλη αλλά δεν με ικανοποιούσε αυτό που έβλεπα. Αποφάσισα να ομολογήσω ό,τι έγινε και αποφάσισα να σταματήσω τελείως» συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Ζητώ συγγνώμη

Συνεχίζοντας και μιλώντας για την ποινή, με την οποία μπορεί να έρθει αντιμέτωπος, δήλωσε πως φοβάται αρκετά για το μέλλον, ενώ αποκάλυψε πως κοινοποιούσε το στίγμα της φωτιάς στο Facebook.

«Ανέβαζα post στο Facebook ότι έχει πιάσει φωτιά σ' αυτό το σημείο. Έγραφα ακριβώς το σημείο, ενημέρωνα και την Πυροσβεστική και πήγαινε να τη σβήσει. Το έχω καταλάβει το λάθος μου και θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη σε όσους ταλαιπώρησα». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA