Απίστευτο βίντεο που έχει ανεβάσει η σελίδα του Forecast Weather Greece στο Facebook δείχνει πως ο Κηφισός έφτασε σήμερα το πρωί σχεδόν στο ανώτατό του σημείο, λόγω του τεράστιου όγκου νερού που έφερε η κακοκαιρία Adel.
Το βίντεο δείχνει τα οχήματα τα περνούν από τα δύο ρεύματα και στη μέση ο Κηφισός να έχει γίνει κανονικό ποτάμι για πρώτη φορά εδώ και πάρα πολύ καιρό.
Αισίως, το φαινόμενο αναμένεται να καταλαγιάσει τις επόμενες ώρες, ενώ αύριο Σάββατο (29/11) η κακοκαιρία θα περιοριστεί στα νησιωτικά της χώρας, οπότε μάλλον δεν θα δούμε υπερχείλιση του Κηφισού.
- Θάνατος Μαζωνάκη: «Καρφιά» Χασαπόπουλου και Βούλγαρη - «Κάποιοι να μη χύνουν τώρα κροκοδείλια δάκρυα»
- Πλασμαφαίρεση: Η ασφάλεια και γιατί παραμένει αναντικατάστατη - Ειδικοί του ΕΚΠΑ εξηγούν
- Ματίνα Παγώνη: «Η πλασμαφαίρεση δεν είναι απλό πράγμα, γιατί την έκαναν στον Μαζωνάκη;»
- Η πρόβα για συναυλία στη συνέντευξη Τσίπρα, η ώρα που βγαίνει ο Σαμαράς και η Αμάλ Κλούνεϊ στο Προεδρικό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.