Μενού
mikros-xristos
Ο μικρός Χρήστος | TikTok / @nickolaoszissis
  • Α-
  • Α+

Ένα μπαλόνι - δώρο στη μητέρα του που χάθηκε στη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη έστειλε ο μικρός Χρήστος.

Ένα δώρο για τη μαμά του που τον προσέχει από τον ουρανό, όπως αναγράφεται και στο βίντεο που ανήρτησε ο πατέρας του, Νικόλαος Ζήσης, στα social media. Το τραγούδι που ακούγεται στο βίντεο είναι το «Να με προσέχεις», των Διονύση Σαβόπουλου και Νίκου Πορτοκάλογλου.

Η μητέρα του μικρού αγοριού ήταν μεταξύ των 57 θυμάτων της τραγωδίας των νεκρών. Μεταξύ άλλων στα hashtags που συνοδεύουν το βίντεο περιλαμβάνονται τα «#τεμπη_εγκλημα», «#δολοφονία» και «#όχι #στην #συγκάλυψη».

«Νίκο τον Χρήστο μας»

Ο Νικόλαος Ζήσης, σύζυγος της Αθηνάς Κατσάρα, έχει εξιστορήσει τη φρίκη που έζησε το μοιραίο βράδυ όταν ταξίδευαν μαζί στο μοιραίο και τρένο, στο οποίο 57 άνθρωποι χάθηκαν για πάντα.

«Θυμάμαι πολύ καλά όλες τις στιγμές μας στο τρένο του θανάτου. Πέντε λεπτά νωρίτερα ήμασταν στο κυλικείο, γυρίσαμε και καθίσαμε στις θέσεις μας, δεν πέρασαν πολλά λεπτά και όλα μαύρισαν. Η τελευταία της κουβέντα ήταν "Νίκο τον Χρήστο μας", λες και ήξερε ότι θα φύγει και γω θα μείνω», είχε πει ο Νίκος Ζήζης στο voria.gr.

«Αν δεν υπήρχε το παιδί ίσως να μην υπήρχα και εγώ. Του στέρησαν την ανιδιοτελή αγάπη της μάνας του και θα κάνω τα πάντα για να μη στερηθεί τίποτα άλλο», είπε μεταξύ άλλων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA