Μενού
Ο «παλαιοχριστιανός» Μανώλης Καλαϊτζιδάκης και ο συνήγορός του
Ο «παλαιοχριστιανός» Μανώλης Καλαϊτζιδάκης και ο συνήγορός του | (Glomex / SKAI TV)
  • Α-
  • Α+

Ο παλαιοχριστιανός Μανώλης Καλαϊτζιδάκης ήταν καλεσμένος το πρωί της Κυριακής (3/3) στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Οι Δεκατιανοί» μαζί με τον δικηγόρο του Ανδρέα Θεοδωρόπουλο. Ο 45χρονος ανέφερε ότι βρέθηκε σπίτι στον Πειραιά για την οικογένειά του, ενώ αποκάλυψε τις επιπλοκές που αντιμετώπισε η κόρη του, η οποία διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και κινδύνεψε να αποβάλλει.

Όπως είπε, η κόρη του επί μία βδομάδα βρισκόταν στο νοσοκομείο «Παίδων» στο πλευρό του ανήλικου γιου του. Ωστόσο, λόγω της κατάστασής της, η υγεία της επιβαρύνθηκε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» με αιμορραγία και με τον κίνδυνο να αποβάλλει.

Παράλληλα, επισήμανε πως ένας άνθρωπος του παραχώρησε ένα σπίτι για να μείνουν στον Πειραιά, ώστε να πάει και το παιδί του στο σχολείο. Ο δικηγόρος του 45χρονου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος επισήμανε πως αυτή την στιγμή ο κ. Καλαϊτζιδάκης πρώτον ζητά να πάρει το παιδί του από το νοσοκομείο Παίδων, και δεύτερον να τον αντιμετωπίσει η δικαιοσύνη ως έναν άνθρωπο κανονικό, ο οποίος θα πληρώσει τα σφάλματά του όπως πρέπει.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA