Tον πιο σουρεαλιστικό καβγά είχαν δύο αδέρφια από το Ηράκλειο Κρήτης, που μάλιστα κατέληξαν και στα κρατητήρια. Ο λόγος; Η αφρικανική σκόνη. Ο καβγάς, ειδικότερα, μεταξύ των δύο αδερφών ηλικίας 60 και 57 ετών, πυροδοτήθηκε απρόσμενα από τις καιρικές συνθήκες των τελευταίων ημερών και ειδικότερα από το έντονο φαινόμενο της αφρικανικής σκόνης.
Όπως αναφέρει το patris.gr, ο καβγάς ξεκίνησε τη στιγμή που ο ένας εκ των δύο υποστήριξε την επιλογή ενός γείτονα να χρησιμοποιήσει λάστιχο με νερό για να απομακρύνει τη σκόνη που είχε καλύψει το νησί.
Η συγκεκριμένη στάση προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του δεύτερου αδελφού. Τα πνεύματα οξύνθηκαν περαιτέρω και η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου όταν άνοιξε η συζήτηση για τον καταμερισμό του κόστους και την πληρωμή λογαριασμού.
Στο περιστατικό φέρεται να ενεπλάκη ενεργά και η σύζυγος του ενός αδελφού. Η έντονη λογομαχία οδήγησε όλους τους εμπλεκόμενους στο αστυνομικό τμήμα, με την υπόθεση να μεταφέρεται τελικά στο αρμόδιο γραφείο αντιμετώπισης ενδοοικογενειακής βίας.
- Ξεκινούν τα ραντεβού στην ΕΡΤ για την επόμενη σεζόν: Ποιοι φεύγουν και ποιοι συνεχίζουν
- Ανησυχία για οσμή αερίου στην Αττική: Αναφορές από πολλαπλές περιοχές, γρίφος τα αίτια
- Μαρία Καρυστιανού: Προχωρά σε μήνυση κατά Καραχάλιου για τις κατηγορίες περί «Μόσχας»
- Ξέσπασε ο Λιάγκας: «Τι να κάνω ρε γα..; - 1,5 μήνας έμεινε να πάω στο σπίτι μου, να πάω στο διάο...»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.