Μενού
kroates
Οι Κροάτες χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια | YouTube/Open
  • Α-
  • Α+

Ένα νέο βίντεο που έρχεται στη δημοσιότητα από τα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας δείχνει τον «στρατιωτικό» σχηματισμό των Κροατών χούλιγκαν, λίγο πριν την επίθεσή τους στους οπαδούς της ΑΕΚ.

Στα πλάνα από το βίντεο του Open, εμφανίζονται οι Κροάτες σε στενό δρόμο και παρατάσσονται σαν σε στρατιωτικό σχηματισμό. Μπροστά τους είναι κάποιοι, οι οποίοι φαίνεται ότι δίνουν το σήμα για το πού θα σταθούν.

Κάποια στιγμή μάλιστα εμφανίζεται ένα αυτοκίνητο να μπαίνει στο στενό και γρήγορα κάνει όπισθεν, στη θέα των οπλισμένων χούλιγκαν ενώ φαίνονται κάποια άτομα να κινούνται προς το όχημα απειλητικά αλλά σταματούν χωρίς να φτάσουν σε αυτό.

Στο βάθος διακρίνονται οι φακοί των λιγοστών αστυνομικών που τους επιτηρούν από απόσταση περιμένοντας ενισχύσει. Στο τέλος του βίντεο, φαίνονται λάμψεις και φωτιές, ένδειξη ότι έχουν ξεκινήσει οι συμπλοκές με τους οπαδούς της ΑΕΚ.

 

Άγριος ξυλοδαρμός 

 
Στο ίδιο βίντεο φαίνεται και η στιγμή που χούλιγκαν με ρόπαλα ξυλοκοπούν ανελέητα έναν «αντίπαλο» οπαδό, ο οποίος πέφτει κάτω και συνεχίζει να δέχεται χτυπήματα. Κάποια στιγμή οι χούλιγκαν σταματούν τα χτυπήματα και συνεχίζουν την έφοδό τους, ενώ ο χτυπημένος άντρας σηκώνεται και απομακρύνεται από το σημείο.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA