Θλίψη στον δημοσιογραφικό και μη κόσμο, προκάλεσε ο θάνατος της δημοσιογράφου Τίνας (Παναγιώτας) Αλεξάνδρη σε ηλικία 38 ετών, με πλήθος κόσμου και συναδέλφων της να την αποχαιρετούν.
Ο θείος της, Τέρενς Κουικ, με μία συγκινητική ανάρτηση στα social media αποχαιρέτησε την ανιψιά του, Τίνα Αλεξάνδρη, ο οποίος παρακολουθούσε τα πρώτα της βήματα στον χώρο.
«Περήφανος θείος της, την έβλεπα με καμάρι να διακρίνεται. Όμως η Τίνα βρέθηκε τους τελευταίους πολλούς μήνες αντιμέτωπη με το καρκίνο. Το πάλεψε γενναία» έγραψε μεταξύ άλλων ο Τέρενς Κουικ.
Ο Τερένς Κουίκ αποχαιρετά την ανιψιά του, Τίνα Αλεξάνδρη
«Λάτρεψε τη δημοσιογραφία με πρώτο βήμα στο Δελτίο του BLUESKY. Μετά εντάχθηκε στις ειδήσεις του MEGA. Περήφανος θείος της, την έβλεπα με καμάρι να διακρίνεται. Όμως η Τίνα βρέθηκε τους τελευταίους πολλούς μήνες αντιμέτωπη με το καρκίνο. Το πάλεψε γενναία.
Είχε τεράστια αποθέματα δύναμης η πάντα χαμογελαστή ανιψιά μου ακόμα και στα δύσκολα. Χθες, λίγο μετά τα 30 της χρόνια, έκλεισε το στυλό της, έσβησε τον υπολογιστή της κι έφυγε για τον Παράδεισο. Νιώθω συντριβή» έγραψε ο Τέρενς Κουίκ.
- Δεν ήταν τυχαίο το τροχαίο των οπαδών του ΠΑΟΚ: Τράκαραν στον «δρόμο του θανάτου» της Ρουμανίας
- Lane Assist: Πώς λειτουργεί το σύστημα που φέρεται να μπλόκαρε το τιμόνι στη Ρουμανία
- Το πρόβλημα που δεν στάθμισε η Καρυστιανού, η άνω τελεία στην Όλγα και οι ανατροπές λόγω των τραγωδιών
- Το «καρφί» Λιάγκα για Καλημέρα Ελλάδα: «Δεν οφείλεται σε μας η καθυστέρηση, αλλά στην προηγούμενη εκπομπή»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.