Μενού
Ολυμπιακός Στάδιο
Ολυμπιακό Στάδιο | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Πρόβλημα στατικότητας στο στέγαστρο Καλατράβα του Ολυμπιακού Σταδίου, αναγκάζουν την κυβέρνηση να κλείσουν το κεντρικό γήπεδο, αλλά και το Ποδηλατοδρόμιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΑΚΑ: Στο πλαίσιο σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Αθλητισμού, του ΟΑΚΑ και του ΤΑΪΠΕΔ για το έργο «Ανακαίνιση Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών», παρελήφθη Μελέτη για την εκτεταμένη επιθεώρηση των μεταλλικών κατασκευών Καλατράβα και των πολυκαρβονικών των Στεγάστρων των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ.

Στη Μελέτη αναφέρεται ότι οι μεταλλικές κατασκευές του Στεγάστρου του Κεντρικού Σταδίου και του Ποδηλατοδρομίου δεν ανταποκρίνονται στα κανονιστικά επιτρεπόμενα επίπεδα στατικής επάρκειας. 

Με βάση τα παραπάνω και με αίσθημα ευθύνης, αναστέλλεται από σήμερα κάθε αθλητική και πολιτιστική δραστηριότητα στο Κεντρικό Στάδιο και στο Ποδηλατοδρόμιο. 

Θα ακολουθήσει τάχιστα και δεύτερη Μελέτη, προκειμένου να ερευνηθούν διεξοδικότερα και να επιβεβαιωθούν ή όχι τα στοιχεία της σημερινής Μελέτης. 

Συμμεριζόμαστε την αναστάτωση στην αθλητική οικογένεια, όμως είναι κατανοητό ότι πρέπει να λειτουργήσουμε με μοναδικό γνώμονα την ασφάλεια αθλητών, αθλουμένων και φιλάθλων.

 

Πρόβλημα με τον Παναθηναϊκό

Σημειώνεται πως το κεντρικό γήπεδο του ΟΑΚΑ χρησιμοποιείται για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις του Παναθηναϊκού και μάλιστα, πριν από μερικές ημέρες σχεδόν 60.000 κόσμος βρέθηκε στις εξέδρες του για τον αγώνα του τριφυλλιού με τη Βιγιαρεάλ.

Πλέον, οι «πράσινοι» θα πρέπει να στραφούν σε άλλες λύσεις ενόψει των αγώνων με Ρεν (26/10) και Μακάμπι Χάιφα (14/12) για το Europa League και σύμφωνα με το gazzetta.gr ο Παναθηναϊκός θα δώσει τους συγκεκριμένους αγώνες στη Λεωφόρο.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA