Μενού
OASTH-kommati-orofi
Κομμάτι οροφής έπεσε σε λεωορείο στη Θεσσαλονίκη | Glomex - @ΕΡΤ
  • Α-
  • Α+

Τον γύρο των social media κάνουν εικόνες από λεωφορείο του ΟΑΣΘ, στη Θεσσαλονίκη, όπου ένα μεγάλο κομμάτι της οροφής ξεκόλλησε και έπεσε πάνω σε επιβάτιδα, την ώρα που αυτή πήγαινε στη δουλειά της.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το ατύχημα στη Θεσσαλονίκη σημεώθηκε στη γραμμή «18», ενώ στο σημείο έσπευσε και διασώστης του ΕΚΑΒ –με μοτοσικλέτα– που της παρείχε τις πρώτες βοήθειες. Το «ευτυχές» στην όλη υπόθεση είναι ότι η νεαρή επιβάτης δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Πρόκειται για ακόμα ένα από τα πολλά ατυχήματα που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα σε λεωφορεία του ΟΑΣΘ, με εργαζόμενους του Οργανισμού στη Θεσσαλονίκη να έχουν καταγγείλει πως η έλλειψη προσωπικού και ανταλλακτικών, έχει διαμορφώσει μια επικίνδυνη κατάσταση για την ασφάλεια των επιβατών και των εργαζομένων.

Την ίδια ώρα, αρκετοί από τους επιβάτες διαμαρτύρονται για τα δρομολόγια στα λεωφορεία, αλλά και για τη γενικότερη κατάσταση του πληρώματος που έχει προκαλέσει αρκετά ατυχήματα.
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.