Οδηγός των ΚΤΕΛ Κοζάνης συνέτρεξε προς βοήθεια επιβάτη, ο οποίος υπέστη πρόβλημα υγείας κατά τη διάρκεια διαδρομής του λεωφορείου.
Ένας άνδρας 55 ετών αισθάνθηκε ιδιαίτερη αδιαθεσία και λιποθύμησε όταν το ΚΤΕΛ έφτασε στον σταθμό του Κηφισού, όπως μεταφέρει το kozanimedia.gr.
Τότε, ο οδηγός, που έχει γνώσεις ΚΑΡΠΑ, τού παρείχε τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον παραλάβει.
Ο επιβάτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με την κατάστασή του να μην εμπνέει ανησυχία, σύμφωνα, πάντα, με το τοπικό μέσο.
- Παράνομες καταχωρίσεις από ενοικιαστές: Ελέγχονται πραγματικά τα ακίνητα στην Airbnb;
- Πανελλαδικές 2026: Μέχρι πότε θα είναι ανοιχτή η πλατφόρμα για τα αποτελέσματα μέσω SMS - Πώς κάνετε εγγραφή
- Νέα Σμύρνη: Μαχαίρωσαν 13χρονο έξω από δημοτικό σχολείο
- Φλωρίδης για Γιωτόπουλο: «Έχει 17 φόνους στην πλάτη του και μάλλον δεν του καίγεται καρφί»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.