Κλειστοί θα παραμείνουν δρόμοι της Αθήνας μέχρι σήμερα Κυριακή (21.9) το βράδυ, λόγω των εκδηλώσεων «Αθήνα χωρίς αυτοκίνητο».
Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στους παρακάτω δρόμους, στο κέντρο της Αθήνας:
- Αθηνάς, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ευριπίδου και Ερμού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
- Καρ. Σερβίας, καθ΄όλο το μήκος της.
- Περικλέους, καθ΄όλο το μήκος της.
- Αθηναΐδος, καθ΄όλο το μήκος της.
- Αγ. Ειρήνης, καθ΄όλο το μήκος της.
- Πλ. Αγ. Ασωμάτων, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σαρρή και Ερμού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη. Ερμού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αγ. Ασωμάτων και Αθηνάς και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
Η ΕΛ.ΑΣ. απευθύνει έκκληση στους οδηγούς για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς και πλατείες κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα.
- Πορτοσάλτε για Τσίπρα: «Ελληνάρας και πονηρόπουλος που χώνεται από αριστερά»
- Το reunion για το Ταμείο Ανάκαμψης, το γεύμα Πιερρακάκη - Παπασταύρου και η παρουσίαση με τη VDL
- «Ο πιο τρελάκιας»: Δημοτικός σύμβουλος στη Γερμανία πρότεινε όργιο στο δημαρχείο για «ευημερία»
- Καιρός: 40αρια μέχρι την Πέμπτη - Πότε έρχεται νέα θερμή εισβολή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.