Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) διοργανώνεται κάθε Σεπτέμβριο από το 1926. Αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας, της οικονομίας και του πολιτισμού της πόλης και χαρακτηρίστηκε, στη μακρά πορεία της, από την καινοτομία και τις πρωτιές.
Ξεκίνησε από μία ιδέα του Νικόλαου Γερμανού, επιστήμονα και πολιτικού, που οραματίστηκε μια νέα προοπτική και έδωσε όλο τον εαυτό του για την υλοποίηση της ιδέας του.
Η 1η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης υποδέχτηκε 100.000 επισκέπτες στο Πεδίον του Άρεως, το σημερινό 3ο Σώμα Στρατού.
Διαβάστε περισσότερα στο www.mixanitouxronou.gr
- Τι καιρό έκανε την 25η Μαρτίου 1821: Ο Κολυδάς αποκάλυψε τον τρόπο που μπορούμε να μάθουμε
- Ο Κουφοντίνας ανατρέπει τα δεδομένα για 17 Νοέμβρη: Το λάθος του Σάββα Ξηρού - «Μπορούσα να τον έχω τελειώσει»
- Μοντέλο του OnlyFans θρηνεί για τον θάνατο του ιδιοκτήτη του: «Μεγάλωσα με κουπόνια και μου άλλαξε τη ζωή»
- Ντορέττα Παπαδημητρίου για Μπραντ Πιτ: «Αν μου έλεγαν να βγαίνω από το δελφίνι, κομπάρσα, θα πήγαινα»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.