Η Κέρκυρα είναι ένας προορισμός που έχει όλο το «πακέτο» και οτιδήποτε μπορεί να ζητήσει κανείς από τις διακοπές του. Δεν είναι τυχαίο που το νησί έχει φανατικούς θαυμαστές από κάθε γωνιά του κόσμου.
Πολλά τα πρόσωπα της Κέρκυρας, πολλές οι επιλογές για τον ταξιδιώτη, αμέτρητες και οι παραλίες. Κοσμικές ή απομονωμένες παραλίες, απέραντες αμμουδιές, αμμόλοφοι αλλά και κατάφυτοι όρμοι με βότσαλο, προσφέρουν συναρπαστικές αντιθέσεις και ικανοποιούν κάθε γούστο.
Διαβάστε περισσότερα στο travelgo.gr
- Εφημερία 120 ωρών: Γιατρός κατέρρευσε μετά από 5 μέρες νον στοπ - «Επικοινωνιακά τεχνάσματα», λέει ο Γεωργιάδης
- Έλληνικό σουβλατζίδικο στο Παρίσι έχει ένα κάπως ερωτικό όνομα
- Το άγνωστο guest της Γιαννακοπούλου στο «Λόγω Τιμής» – Όταν μοιραζόταν το ίδιο πλάνο με τον Πυρπασόπουλο
- Ο ΕΟΦ «εξαφανίζει» 5 γνωστά προϊόντα από την αγορά: Δείτε ποια είναι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.