Μενού
paralia
Παραλία | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Θέλετε να κάνετε μπάνιο στην παραλία τώρα που τελειώνει το καλοκαίρι αλλά δεν σας αρέσει ο αέρας; Μην ανησυχείτε υπάρχουν μερικές που είναι κατάλληλες για εσάς που θέλετε ήρεμα πράγματα. 

Τρεις παραλίες για μπάνιο χωρίς αέρα

Χαμολιά 

Είναι μια μικρή παραλία και μάλιστα από τις ωραιότερες και κρυφές της Αττικής. Αν θέλετε να γλιτώσετε τον αέρα που υπάρχει σε άλλες παραλίας η Χαμολιά είναι μια πολύ καλή επιλογή, με τα πεντακάθαρα νερά της να την κάνουν να ξεχωρίζει. Για παραλία της Αττικής είναι υπέροχη και έχει ξεκινήσει να γίνεται γνωστή πλέον λόγω της ομορφιάς της. 

Βρωμοπούσι 

Είναι μια από τις παραλίες της Κερατέας και είναι πολύ κοντά από την πόλη. Είναι αρκετά όμορφη και γεμάτη από άμμο, ενώ τα νερά της είναι ριχά και καθαρά. Παρόλο που ακόμα την χαρακτηρίζουμε με το πρώτο της όνομα το 1980 ονομάστηκε Καλοπήγαδο

Τσονίμα

Μια από τις καθαρές παραλίες της Αττικής που δεν είναι τόσο γνωστή. Μπορείς να την επισκεφθείς χωρίς άγχος αφού δεν είναι οργανωμένη και είναι περιτριγυρισμένη από πράσινο αφού έχει πολλά δέντρα. Αν δείτε κόσμο στο σημείο είναι οι κάτοικοι της περιοχής που συνήθως την επισκέπτονται για τα μπάνια τους. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA