Μενού
ευβοια
Instagram
  • Α-
  • Α+

Έχουμε τη χαρά να μένουμε κοντά στην Εύβοια, όσοι βρισκόμαστε στην Αττική, και αποτελεί πάντα τον ιδανικό προορισμό ακόμα και για μονοήμερες εκδρομές. Παραλίες που βρίσκονται σε απόσταση μίας ή δύο ωρών, ησυχία, φύση και ταβερνάκια που σε περιμένουν για να απολαύσεις το Σαββατοκύριακο.

Ξεχωρίσαμε μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες της Εύβοιας, διότι είναι και πολλές, και σου τις συστήνουμε για το διήμερο που έρχεται αλλά και για χαλαρή μονοήμερη οποιαδήποτε στιγμή μέσα στον Αύγουστο.

Λιμνιώνας

Βότσαλο, βαθιά θάλασσα αλλά πανέμορφη, που βρίσκεται στην κεντρική Εύβοια. Γύρω μπόλικο πράσινο και μία θάλασσα που βλέπει στο Αιγαίο.

Κάλαμος

Ο Κάλαμος της Εύβοιας είναι μία μαγική παραλία με γαλάζια νερά και δροσερές βουτιές.

Λιχαδονήσια

Τα Λιχαδονήσια είναι μία κατηγορία από μόνα τους, αφού πρόκειται για μία συστάδα νησιών στον βόρειο Ευβοϊκό κόλπο. Θα νιώσεις σαν να βρίσκεσαι σε εξωτικό νησί.

Χιλιαδού

Στην κεντρική Εύβοια, υπάρχει μία γνωστή παραλία που φιλοξενεί γυμνιστές και μη, με άμμο και βότσαλα.

Αγία Άννα

Η τεράστια σε έκταση παραλία βρίσκεται στην ομώνυμη περιοχή, γνωστή και ως Αγκάλη, περιμένει κάθε ηλικία και σου δίνει τον χώρο και την άνεση να μείνεις εκεί όλη μέρα.

Χερόμυλος

Μικρή παραλία, αλλά πάντα με κόσμο γιατί διαθέτει και ξενοδοχειακή μονάδα. Θα περάσεις λίγες στροφές μέχρι να φτάσεις, αλλά αξίζει τον κόπο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA