Αποδόθηκαν σήμερα, Παρασκευή (5/7) οι πρωτόδικες ποινές στους επτά αντιεξουσιαστές στην Πάτρα, μεταξύ αυτών και στον γιο του «Στέλιου» της 17 Νοέμβρη, οι οποίοι κατηγορούνταν για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ληστεία, ναρκωτικά, κλοπές και κατοχή εκρηκτικών.
Σύμφωνα με το tempo24.news, ελεύθερη αφέθηκε, μετά τη σχετική της απολογία, η μοναδική γυναίκα κατηγορούμενη, στην οποία επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
Την ομάδα των κατηγορούμενων αποτελούσαν ο 27χρονος γιος του «Στέλιου» της 17 Νοέμβρη και ο 28χρονος συγκατηγορούμενος του για τη διάπραξη επτά ληστειών σε τράπεζες, σε υποκαταστήματα ΕΛΤΑ και ένα σούπερ μάρκετ που κατά πληροφορίες είναι γόνος γνωστού Καθηγητή των Αθηνών, ένας 28χρονος, ένας 25χρονος, ένας 23χρονος επίσης από το Αγρίνιο και ένας 26χρονος
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 στον γιο του «Στέλιου» της 17Ν επιβλήθηκε ποινή καθείρξεως 21 ετών και 4 μηνών και στον 28χρονο 25 έτη 3 μήνες.
Στους υπόλοιπους 4 κατηγορούμενους επιβλήθηκαν ποινές φυλάκισης από τρία έως πέντε χρόνια.
- Φωτιά στη μπισκοτοβιομηχανία στα Τρίκαλα: Εντοπίστηκαν τρεις νεκροί - «Έγινε φοβερή έκρηξη»
- Η θεωρία συνωμοσίας για τον... κορονοϊό που συνδέθηκε με τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες μέχρι το μεσημέρι στην Αττική και θυελλώδεις άνεμοι
- Σία Κοσιώνη: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της - «Δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.