Τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή τριών φορτηγών και δύο αυτοκινήτων σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας στη Δραπετσώνα, στην Περιφερειακή Οδό, στο ύψος του Πολυχώρου Λιπασμάτων.
Όπως αναφέρει το Orange Press Agency, κατά τη σύγκρουση που σημειώθηκε δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ωστόσο διέρρευσε πετρέλαιο από ένα όχημα, με αποτέλεσμα να τεθεί σε ισχύ το πρωτόκολλο που προέβλεπε τον χειρισμό από την Πυροσβεστική και τη διακοπή της κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα, από το ύψος της Πύλης Ε1 έως την Ιχθυόσκαλα.
Στην περιοχή καταγράφεται ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση, ωστόσο η κυκλοφορία ξεκίνησε να αποκαθίσταται λίγο πριν τις έξι.
- Στο νοσοκομείο Χανίων ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Έπεσε με το ποδήλατο
- Τζένιφερ Λόπεζ: Φωτογραφήθηκε με pin up λευκά εσώρουχα και προκάλεσε παραλήρημα - «Αβάσταχτη τελειότητα»
- Απίθανο σκηνικό στον ΣΚΑΪ: Ρεπόρτερ δίνει το instagram του «στον αέρα» - «Λευτέρης στα λατινικά»
- Τουρίστας στο TikTok μαγεύεται από σταθμό μετρό στην Αθήνα αλλά δεν γλιτώνει από τα σχόλια των Ελλήνων
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.