Μενού
libyi-boyleytis
Λίβυος βουλευτής | Glomex - @Alpha
  • Α-
  • Α+

Τριήμερο εθνικό πένθος κηρύχθηκε μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Λιβύη, όπου πέντε μέλη της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής, οι οποίοι πήγαν στην περιοχή για να παρέχουν βοήθεια στη χώρα, σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια τροχαίου δυστυχήματος.

Ο καθηγητής και πολύ δημοφιλής βουλευτής, Αλί Αλ Τεκμπαλί, μίλησε στον Alpha για το χρονικό της τραγωδίας, αναφέροντας πως οι συνωμοσίες περί εθελούσιου χτυπήματος δεν ευσταθούν. «Ένα αυτοκίνητο που ερχόταν με συγκεκριμένη ταχύτητα συγκρούστηκε μ' ένα άλλο αυτοκίνητο, προκαλώντας πολλά θύματα. Αυτές οι συζητήσεις, λοιπόν, περί συνωμοσίας, είναι γελοίες» είπε στην αρχή.

Πώς βάσισε το επιχείρημά του

Συνεχίζοντας και υποστηρίζοντας το επιχείρημά του, είπε πως τα μέτρα ασφαλείας, ειδικά στο ανατολικό κομμάτι της χώρας που επλήγη από την κακοκαιρία Daniel, είναι ελάχιστα έως και ανύπαρκτα.

«Τι προειδοποιήσεις και μέτρα ασφαλείας; Σε ολόκληρη τη χώρα επικρατεί χάος. όλο το ανατολικό τμήμα της χώρας επλήγη από σφοδρές βροχοπτώσεις, δεν υπάρχει καμία προειδοποίηση, καμία αστυνομία στους δρόμου, δεν υπάρχει τίποτα» συμπλήρωσε.

«Η κατάσταση στους δρόμους είναι πολύ κακή. Οι άνθρωποι οδηγούν πολύ γρήγορα. Όλοι φοβούνται πολύ να πάνε να δουν τι συμβαίνει» σημείωσε σχετικά, ενώ συλλυπήθηκε τις οικογένειες των θυμάτων.

«Θέλω να πω στις οικογένειες των θυμάτων ότι πραγματικά εκτιμώ το ότι οι γιοι τους και οι κόρες τους ήρθαν για να μας βοηθήσουν και εκτιμούμε αυτό που έκαναν. Είναι μία  τραγωδία και θα κάνουμε τα πάντα, για να μάθουμε τι ακριβώς συνέβη και να ενημερώσουμε τις οικογένειες για τα αίτια του δυστυχήματος» πρόσθεσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA