Ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (5/8) η επιχείρηση για παροχή βοήθειας και διάσωση τραυματισμένου άνδρα, κοντά στο καταφύγιο «Σπήλιος Αγαπητός» στον Όλυμπο.
Το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος ειδοποιήθηκε, χθες το μεσημέρι, για τον τραυματισμένο άνδρα και άμεσα συγκροτήθηκε ομάδα έρευνας και διάσωσης, αποτελούμενη από 24 πυροσβέστες των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Λιτόχωρου και Κατερίνης.
Στην προσπάθεια συνέβαλαν επίσης το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Λεπτοκαρυάς, η 2η Ειδική Μονάδα Δασικών Επιχειρήσεων (Ε.ΜΟ.Δ.Ε.) καθώς και Ορειβατικές Ομάδες Έρευνας Διάσωσης (Ο.Ο.Ε.Δ.) της 2ης και της 8ης Ε.Μ.Α.Κ, κατά το ΑΜΠΕ.
Σύμφωνα με ενημέρωση του Πυροσβεστικού Σώματος, ο άνδρας είχε μεταφερθεί τραυματισμένος στο καταφύγιο «Σπήλιος Αγαπητός» στον Όλυμπο και από εκεί πυροσβέστες τον μετέφεραν με φορείο σε προσβάσιμο σημείο, όπου και παρελήφθη από ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.