Ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (5/8) η επιχείρηση για παροχή βοήθειας και διάσωση τραυματισμένου άνδρα, κοντά στο καταφύγιο «Σπήλιος Αγαπητός» στον Όλυμπο.
Το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος ειδοποιήθηκε, χθες το μεσημέρι, για τον τραυματισμένο άνδρα και άμεσα συγκροτήθηκε ομάδα έρευνας και διάσωσης, αποτελούμενη από 24 πυροσβέστες των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Λιτόχωρου και Κατερίνης.
Στην προσπάθεια συνέβαλαν επίσης το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Λεπτοκαρυάς, η 2η Ειδική Μονάδα Δασικών Επιχειρήσεων (Ε.ΜΟ.Δ.Ε.) καθώς και Ορειβατικές Ομάδες Έρευνας Διάσωσης (Ο.Ο.Ε.Δ.) της 2ης και της 8ης Ε.Μ.Α.Κ, κατά το ΑΜΠΕ.
Σύμφωνα με ενημέρωση του Πυροσβεστικού Σώματος, ο άνδρας είχε μεταφερθεί τραυματισμένος στο καταφύγιο «Σπήλιος Αγαπητός» στον Όλυμπο και από εκεί πυροσβέστες τον μετέφεραν με φορείο σε προσβάσιμο σημείο, όπου και παρελήφθη από ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β.
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
- Καταγγελία ΟΙΕΛΕ για το homeschooling: «Περίεργη έκρηξη αιτήσεων μαθητών ιδιωτικών σχολείων για κατ’ οίκον διδασκαλία»
- Κρήτη: Πάνω σε ελιά κατέληξε το στρατιωτικό ελικόπτερο - Σώθηκε το πλήρωμα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.