Μενού
omofoviko-omoioma
Το ομοίωμα που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων | enimerosi.com
  • Α-
  • Α+

Σφοδρές αντιδράσεις έχουν ξεσπάσει για ένα νέο κρούσμα ομοφοβίας και μάλιστα σε καρναβάλι στην Κέρκυρα, καθώς έκαψαν ως «καρνάβαλο» το ομοίωμα του Στέφανου Κασσελάκη, με γυναικείο εσώρουχο και κραγιόν.

Μάλιστα, οι διοργανωτές του καρναβαλιού στα Μωραΐτικα δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς το ομοίωμα έγραφε πάνω «Καρναβολάκης». Και όλα αυτά με φόντο την ομοφοβική επίθεση στη Θεσσαλονίκη που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων σε ολόκληρη τη χώρα.

omofoviko-karnavali-3
Το ομοίωμα που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων | corfupress.com

Σύμφωνα με το corfupress.com, το καρναβάλι συνδιοργανώνουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μωραΐτικων, η χορωδία Μωραΐτικα Belcanto και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων της περιοχής!

Αν και όπως φάνηκε, μεγάλο μέρος του κόσμου τουλάχιστον ανέχθηκε το ομοφοβικό ομοίωμα, δεν ήταν λίγοι που σχολίασαν αρνητικά στα κοινωνικά δίκτυα την εικόνα της χυδαίας προσωπικής επίθεσης.

Σε άλλες εικόνες που ανήρτησε το enimerosi.com διακρίνονται και άλλες αυτοσχέδιες «κατασκευές» που παρέπεμπαν σε ανδρικό μόριο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA