Μενού
Αχιλλέας Μπέος
Αχιλλέας Μπέος | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ομοφοβικό παραλήρημα από τον Αχιλλέα Μπέο μετά την εκλογή του στον δήμο του Βόλου. Ο δήμαρχος προέβη σε χυδαίες δηλώσεις, μπροστά σε δεκάδες πολίτες της πόλης του.

Ο Αχιλλέας Μπέος με πάνω από 56% βγήκε ξανά δήμαρχος Βόλου και μετά τον on air τσακωμό που είχε με τον Νάσο Ηλιόπουλο στον ΣΚΑΪ, προχώρησε σε αδιανόητες δηλώσεις από την πόλη του Βόλου με στόχο τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Τα τελευταία 40 χρόνια ποιοι κυβέρνησαν την Ελλάδα, γιατροί και δικηγόροι. Αυτοί δεν χρεοκόπησαν την πατρίδα μας, αυτοί δεν χρεοκόπησαν τον ελληνικό λαό; Και έχεις κάποιες εκπομπές και κάποιους δημοσιογράφους που αντί να σταθούν στην ουσία κάθονται και ασχολούνται για να τρελαίνεστε με τον Κασσελάκη, για τρέλα μιλάμε, ο οποίος είπε ότι εγώ δεν ξέρω πώς να συμπεριφερθώ στα κορίτσια, θα ήθελα να υιοθετήσω δύο αγόρια.

Δηλαδή τι θες να πεις εσύ με τα κανάλια που σε προβάλλουν; Ότι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά για να παράγουμε π@@@δες; Για να μην τρελαθώ. Ρε, αυτή είναι η Ελλάδα;», ήταν τα λόγια του Αχιλλέα Μπέου με μερίδα του κόσμου να τον χειροκροτεί.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, λίγο αργότερα σε δηλώσεις αναφέρθηκε στις χυδαίες δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου, λέγοντας πως δεν έχει να σχολιάσει πολλά και πως θα πρέπει πλέον η δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA