Νέα οπαδική επίθεση, σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (21/09), αυτή τη φορά στον Νέο Κόσμο όταν ομάδα ατόμων επιτέθηκε και τραυμάτισε έναν 26χρονο με αποτέλεσμα να πάει στο νοσοκομείο.
Εκεί διαπιστώθηκε ότι έχει σπασμένο πλευρό και πολλά σημάδια στο πρόσωπό του. Ο πατέρας του νεαρού μίλησε στον Alpha και περιέγραψε τη στιγμή της επίθεσης στον γιο του.
«Καθόταν στην καφετέρια και έβλεπε αγώνα ποδοσφαίρου. Επειδή φορούσε μπλούζα του Παναθηναϊκού, σηκωθήκαν πάνω, το τραβήξανε το παιδί και σηκώθηκαν και καμιά 15αριά ακόμα άτομα και τον βαράγανε. Στο σώμα, τον ρίξανε κάτω. Όλοι κοιτάζανε και βλέπανε, δεν πήγε κανείς. Αν δεν ήταν η γυναίκα του ανθρώπου που έχει το μαγαζί να φωνάξει "αφήστε το παιδί, αστυνομία", θα τον βαράγανε ακόμα».
Όπως αναφέρεται, η οικογένεια του θύματος θα κινηθεί νομικά καταθέτοντας μήνυση κατά παντός υπευθύνου.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.