Στη νέα δικογραφία στο πλαίσιο των ερευνών για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, που αποστέλλεται στη Βουλή, περιλαμβάνοντας τα ονόματα δύο εν ενεργεία βουλευτών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι βουλευτές Χαράλαμπος Αθανασίου και Τάσος Χατζηβασιλείου είναι οι δύο εν ενεργεία βουλευτές τα ονόματα των οποίων περιλαμβάνονται στην τρίτη δικογραφία που φαίνεται πως θα σταλεί στη Βουλή στο πλαίσιο των ερευνών, ύστερα από ενδείξεις για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος για τους βουλευτές, με φερόμενους φυσικούς αυτουργούς στελέχη του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Η δικογραφία από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, επειδή το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος δεν εμπίπτει στην αρμοδιότητα των Ευρωπαίων εισαγγελέων και στα αδικήματα που μπορούν να διερευνήσουν.
Η Εισαγγελία Πρωτοδικών είναι αυτή που κρίνει αν η δικογραφία πρέπει να σταλεί στη Βουλή για να αρθεί η ασυλία των δύο βουλευτών.
- «Πάλι κουβά»: Η όλα τα λεφτά πρώτη δήλωση του Akyla μετά τη λήξη του Τελικού της Eurovision 2026
- Eurovision 2026: Κι όμως, υπάρχει ελληνική λέξη για το «Bangaranga»
- Φαιντανύλη: Γιατί ένα ναρκωτικό πρωταγωνιστεί στις συνομιλίες του Ντόναλντ Τραμπ και του Σι Τζινπίνγκ
- Αυτή η βρισιά του 11ου αιώνα χρησιμοποιείται σχεδόν ίδια σήμερα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.