Το όπλο ενός αστυνομικού φέρεται να έπεσε στο δρόμο κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Θεσσαλονίκη, μετά το τέλος της απεργιακής κινητοποίησης της ΑΔΕΔΥ και τον έναν χρόνο από την τραγωδία στα Τέμπη.
Όπως αναφέρει το typosthes.gr, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων ένας από τους αστυνομικούς έχασε το όπλο του, το οποίο έπεσε στο δρόμο.
Το όπλο δεν είχε φυσίγγια, ενώ τελικώς επεστράφη στην αστυνομία από διερχόμενο που το εντόπισε.
Σε άλλο βίντεο που ανήρτησε το thestival.gr φαίνεται η στιγμή που το όπλο του αστυνομικού πέφτει στο δρόμο.
- Τέλος στο μυστήριο με το ταξίδι της Σοφίας Μητσοτάκη: Η φωτογραφία-ντοκουμέντο που «καίει» τα fake news
- Οριστικό: Συνεχίζουν και τη νέα σεζόν «Το σόι σου» και «Μπαμπά σ’ αγαπώ»
- Τρόμος στο Μετρό «Αγία Μαρίνα»: Λήστεψαν επιβάτες υπό την απειλή όπλου και κρύφτηκαν μέσα στις σήραγγες
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.