Ανακοίνωση αναφορικά με το ατύχημα που σημειώθηκε στην Πανεπιστημίου, στο οποίο ενεπλάκη ένα τρόλεϊ με τουριστικό λεωφορείο εξέδωσε η ΟΣΥ Α.Ε.
Σύμφωνα με την ΟΣΥ: «κατά την εκτέλεση του δρομολογίου τρόλεϊ της γραμμής 12, επί της οδού Πανεπιστημίου 56, η κεραία του οχήματος εξήλθε του γάντζου.
Βάσει πρωτοκόλλου, ο οδηγός ακινητοποίησε το όχημα προκειμένου να αποκαταστήσει τη λειτουργίας της κεραίας. Διώροφο τουριστικό λεωφορείου που ακολουθούσε χτύπησε την κεραία με αποτέλεσμα να υποστεί ζημιά στο άνω παρμπρίζ, ενώ η κεραία που έσπασε χτύπησε τα τζάμια του τρόλεϊ.
Στο σημείο έφτασε διασώστης του ΕΚΑΒ προκειμένου να ελέγξει για τυχόν τραυματισμούς. Ελέγχθησαν πέντε επιβάτες του τουριστικού λεωφορείου, δεν διαπιστώθηκε τραυματισμός σε κανέναν επιβάτη και όλοι οι εμπλεκόμενοι αποχώρησαν από το σημείο χωρίς να χρειαστούν περαιτέρω ιατρική φροντίδα».
«Η ΟΣ.Υ. Α.Ε. θα διερευνήσει τα ακριβή αίτια του συμβάντος, διαβεβαιώνοντας ότι η ασφάλεια των επιβατών και των εργαζομένων παραμένει βασική της προτεραιότητα», καταλήγει η ανακοίνωση.
- Το μακελειό της Ανάστασης: Το «συμβόλαιο θανάτου» που μετέτρεψε μια αθώα σε «πατροκτόνο»
- «Ήταν πλήγμα για εμένα, βασιζόμουν σε αυτά τα λεφτά»: Πώς επιχειρήσεις ζητούν παράνομα πίσω το δώρο Πάσχα
- Χανιά: Έβαλαν φωτιά στο σχολείο, αντί για τον Ιούδα - Αποκαΐδια το κτίριο
- Πέτερ Μάγιαρ: Ο άνθρωπος που μπορεί να γκρεμίσει τον Όρμπαν μετά από 16 χρόνια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.