Συναγερμός σήμανε σήμερα Δευτέρα 17 Ιουνίου, τα ξημερώματα, στο Παγκράτι, μετά από έκρηξη σε είσοδο πολυκατοικίας.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για εκρηκτικό μηχανισμό που εξερράγη στις 3:40 τα ξημερώματα σε πολυκατοικία στην οδό Κρισήλα.
Ο ίδιος ήταν χαμηλής ισχύος και σύμφωνα με την ΕΡΤ προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές στην είσοδο της πολυκατοικίας με θραύση του υαλοπίνακα.
Στελέχη του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών που έσπευσαν στο Παγκράτι περισυνέλεξαν υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού ενώ την έρευνα έχει αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια.
- «Ξέφυγαν οι Έλληνες»: To οργισμένo δημοσίευμα τουρκικής εφημερίδας για τους Patriot στην Κάρπαθο
- Στο Ψυχικό υπήρχε όντως φάρος: Το θανατηφόρο τροχαίο του εφοπλιστή που τον γκρέμισε
- QUIZ παλιός ελληνικός κινηματογράφος: Δεσποινίς Διευθυντής
- Η άγνωστη «θειούλα» που βγήκε φωτογραφία με όλους τους σταρ του Χόλιγουντ, και μιλάμε κυριολεκτικά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.